Takaisin Aittamailman etusivulle

Info

Keltainen Aitta Oulun kauppatorilla on osa Aittamaailmaa, johon kuuluvat Suola-Aitta, Tervasoihtu ja Toripaviljonki. Vuonna 2004 perustettu ravintola nousi heti torin terassimaailman lippulaivaksi. Tämän jälkeen se on äänestetty joka vuosi City-lehden asiakaskyselyssä Oulun suosituimmaksi terassiksi. Onpa se yltänyt Iltasanomien koko maan suosituin terassi-kilpailussa kolmannelle sijalle.

Keltainen Aitta on terassikansan suosikki.

Aurinko paistaa sen terassille esteettömästi aamusta myöhäiseen iltaan, jossa reipas ja palveluhenkinen henkilökunta tarjoilee maukkaita maltaita. Tämän kesän uutuus ovat erikoiskahvit. Jokainen kahvikuppi tehdään käsityönä Nuovo Simonelli –kahvilaitteella ja jauhamme pavut itse Paulig Espresso-pavuista. Toki meiltä löytyy viinit, kuplivat juomat ja raikkaat drinkit myös.

Keltainen aittarakennus on maamerkki lähestyttäessä toria mereltä tai mistä päin tahansa. Oulun torin ja Keltaisen Aitan vahvuudet ovat; sen keskeinen sijainti, meri, kulttuurilaitokset torin ympärillä ja toria ympäröivät aittaravintolat terasseineen.

Keltainen Aitta oli aluksi yksi aitta, mutta vuonna 2010 se rakennettiin yhteen entisen Annolan aitan kanssa. Tämän myötä ravintolalle avautui sisäänkäynti myös vilkkaalta Rantakadulta. Aitan sisätilat laajenivat ja antoivat mahdollisuuden rakentaa uutta toimintaa aittojen sisälle. Erityisesti talviaikana tämä loi uuden ulottuvuuden ravintolan ohjelmatarjontaan.

Keltaisen Aitan kisastudio on saanut tulta alleen ja kasvattanut suosiotaan.

Screeniltä näkyvät suorana: SM-liiga, Playoffs ja mestarien liiga. Aikataulut näkyvät Keltaisen Aitan FB-sivuilla.

Kärppien Suomen mestaruus-BILEET torilla ja Keltaisessa Aitassa kertovat, että paikkaan luotetaan urheilutapahtumien järjestäjänä. Valtakunnallinen biljarditapahtuma on järjestetty Keltaisella Aitalle jo useamman kerran samoin kuin YNNIN TORIKORIS.

Keltainen Aitta on jo useana vuonna järjestänyt kesäaikana musiikkitapahtumia.

Artistit ovat olleet enimmäkseen kotimaisen musiikin nousevia tähtiä. Tapahtumat ovat luoneet torille kesään kuuluvaa festivaalitunnelmaa, jota ihmiset tulevat torilta myös hakemaan.

Juhannuksen tapahtumasta, City Juhannuksesta on jo muodostunut tavaramerkki, joka kerää joka kerta yhä enemmän porukkaa.

Tapahtumatarjonta on tarkoitus kasvattaa ympärivuotiseksi. OKTOBERFEST on jo työn alla ja siitä on tarkoitus kehittää Oulun suurin olutfestivaali, jossa musiikki soi ja olut virtaa hillittömissä olutkolpakoissa.

Kansanjuhla, jossa syödään hyvin, juodaan, lauletaan ja ennen kaikkea viihdytään ja pidetään hauskaa.

Keltainen Aitta tarjoaa täyden palvelupaketin yhdessä muiden Aittamaailman ravintoloiden kanssa erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Suola-Aitta antaa ruokapalvelut jokaiseen aittaan erikseen tai yhdessä riippuen siitä onko varaus tehty yhteen aittaan vai koko aittamaailmaan.

Ruokailutiloja löytyy jokaisesta aitasta erityyppisiin ja kokoisiin tarpeisiin. Lisäksi terasseille voidaan pystyttää lämmitetty juhlateltta mihin vuoden aikaan tahansa.

Finnish

Tilaukset 

info@aittamaailma.fi

044 2917617

 

Bändiyhteydenotot

info@aittamaailma.fi

 

LÖYTÖTAVARAT

Tiedustelut paikan päältä tai sähköpostitse info@aittamaailma.fi, löytötavarat toimitetaan löytötavaratoimistoon viikottain.

Avoinna 

TI-TO 14-00 (02)

PE-LA 12-03

SU-MA Suljettu

 

 

Osoitetiedot

Bar & Café Keltainen Aitta
Aittatori 25
90100 Oulu