Takaisin Aittamailman etusivulle

Kohti tunnelmallisia syysiltoja ja pikkujouluja 2019

Kesän vaihtuessa syksyksi,  valmistaudumme Keltaisessa Aitassa  odottamaan tulevaa talvea. Olemme muuntaneet monikäyttöiset tilamme tulevaa kokous- ja pikkujoulukautta varten. Katso kuvagalleriasta uusimmat kuvat tiloistamme!

Pikkujoulukaudelle 2019 Aittamaailmaan on luotu herkullinen pikkujoulumenun. Me haluamme taata sinulle ja seurueellesi unohtumattomat pikkujoulut Keltaisen Aitan, Tervasoihdun tai Suola-Aitan tunnelmallisissa tiloissa. Ota rohkeasti yhteyttä myyntipalveluumme, niin sovitaan lisää!

Tervetuloa Oulun aurinkoisimmalle patiolle!

Oulun kauppatorin yksi tärkeimmistä kulmakivistä on Aittamaailma ja sen suureen suosioon noussut Keltainen Aitta.

Keltainen Aitta ei patsastele pelkästään torin kuningattarena vaan johtaa koko Oulun terassimaailmaa. Onhan terassimme äänestetty useaan otteeseen Oulun suosituimmaksi.  

Keltainen Aitta on nimensä väärti; aurinkoinen ja iloinen. 

Aurinko paistaa terassillemme esteettömästi aamusta myöhäiseen iltaan. Reipas ja palveluhenkinen henkilökuntamme tarjoilee aina hymyssä suin. 

Keltaisessa Aitassa voit nauttia maistuvia mallasjuomia, ihania viinejä, kuplivia juomia ja raikkaita drinkkejä. Teemme kaikki juomat pieteetillä. Kuten esimerkiksi pehmeät erikoiskahvimme, jotka valmistamme käsityönä ja vastajauhetuista, tuoreista pavuista. Makunautinto on taattu!

Keltainen Aitta on osana Aittamaailman kattavaa tarjontaa ja myös Keltaisen Aitan tilat on mahdollista vuokrata erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Ota siis yhteyttä rohkeasti! 

Keltaisen Aitan kisastudio

Tule kannustamaan suosikkijoukkueesi voittoon Keltaisen Aitan kisastudioon!

Seuraa aikataulua Keltaisen Aitan Facebook-sivulta!

Finnish

Tilaukset 

info@aittamaailma.fi

044 2917617

 

Bändiyhteydenotot

info@aittamaailma.fi

 

LÖYTÖTAVARAT

Tiedustelut paikan päältä tai sähköpostitse info@aittamaailma.fi, löytötavarat toimitetaan löytötavaratoimistoon viikottain.

Avoinna 

TI-TO 14-00 (02)

PE-LA 12-03

SU-MA Suljettu

 

 

Osoitetiedot

Bar & Café Keltainen Aitta
Aittatori 25
90100 Oulu